50 godina OMRON tlakomjera - Medikor – OMRON kampanja ,Koristim Srce’

50 godina OMRON tlakomjera
Medikor – OMRON kampanja ,Koristim Srce’
Datum objave: 11.09.2023.

OMRON Healthcare slavi 50 godina vodećeg položaja u mjeračima krvnog tlaka i nastavlja svoju misiju "Going for Zero"

HOFFMAN ESTATES, Ill., 25. svibnja 2023. /PRNewswire/ -- OMRON Healthcare Co., Ltd., obilježio je danas značajnu prekretnicu proslavom svoje 50. godišnjice kao lider u kategoriji mjerača krvnog tlaka. Globalno priznat kao vodeći proizvođač i distributer osobnih proizvoda za zdravlje srca, OMRON Healthcare također se ističe kao robna marka broj jedan koju liječnici i ljekarnici preporučuju za praćenje krvnog tlaka. OMRON-ovi mjerači krvnog tlaka dostupni su u više od 110 zemalja diljem svijeta, a tijekom proteklih pet desetljeća tvrtka je postigla izvanredan uspjeh s kumulativnom globalnom prodajom koja premašuje 350 milijuna jedinica.

Ovo obilježavanje 50 godina vodećeg položaja tvrtke OMRON Healthcare u kategoriji mjerača krvnog tlaka popraćeno je razmišljanjem o njihovom transformativnom utjecaju na globalno tržište zdravlja srca posljednjih godina. Uveli su pionirske inovacije kao što su Complete, HeartGuide i VitalSight, postavljajući nove standarde za upravljanje zdravljem srca.

Ranndy Kellogg, predsjednik i izvršni direktor OMRON Healthcare, izrazio je zahvalnost za postizanje ove značajne 50-godišnje prekretnice: "Za naš tim u OMRON Healthcare, pola stoljeća je dokaz naše nepokolebljive predanosti poboljšanju globalnog zdravlja srca. To označava našu predanost za proizvodnju preciznih, pouzdanih mjerača krvnog tlaka i poticanje inovacija kako bismo najbolje služili potrošačima, zdravstvenim radnicima i zdravstvenim sustavima koji se oslanjaju na nas. Od srca zahvaljujemo našim predanim zaposlenicima i zdravstvenim radnicima koji su nas podržali u postizanju ove značajne prekretnice. "

Dalje je razradio OMRON-ovu misiju: ​​"U OMRON-u, naša misija je 'Going for Zero', što znači nastojanje da se eliminiraju srčani i moždani udari. Naše mjerilo uspjeha nije samo u prodanim jedinicama, već u promijenjenim i spašenim životima. Svaka inovacija koju uvedemo i svako partnerstvo koje uspostavimo usmjereno je prema misiji 'Going for Zero', koja vodi naš put sljedećih 50 godina."

Od svog početka 1973. godine, OMRON Healthcare zagovara važnost kućnog praćenja krvnog tlaka. Godine 1991. predstavili su prvi svjetski automatski mjerač krvnog tlaka s tehnologijom neizrazite logike, povećavajući točnost i jednostavnost korištenja. Istodobno, OMRON je neumoljivo poboljšavao i razvijao unaprijed oblikovane manšete i proširene potporne funkcije kako bi povećao upotrebljivost i točnost.

OMRON Healthcare također je odigrao ključnu ulogu u podupiranju Ohasama studije, pojačavajući prednosti kućnog praćenja krvnog tlaka, naknadno uključenog u globalne smjernice za liječenje hipertenzije.

Tvrtka sada intenzivira svoj fokus na digitalno zdravlje, što pokazuje aplikacija OMRON Connect, dostupna za preuzimanje u 140 zemalja. Ova aplikacija sinkronizira se sa svim OMRON povezanim mjeračima krvnog tlaka, nudeći uvid u očitanja krvnog tlaka u stvarnom vremenu, smjernice za upravljanje hipertenzijom i poticaje za promjenu ponašanja, učinkovito služeći kao osobni trener za zdravlje srca.

U proteklih pet godina, OMRON Healthcare je napravio revoluciju na globalnom tržištu zdravlja srca s revolucionarnim inovacijama, uključujući Complete™, prvi mjerač krvnog tlaka s integriranim EKG-om za otkrivanje AFib-a i nepravilnog otkucaja srca; HeartGuide™, pionirski nosivi tlakomjer; i VitalSight™, OMRON-ova prva usluga daljinskog praćenja pacijenata.

Za sveobuhvatne uvide u proslavu 50. godišnjice OMRON Healthcare, njihovu misiju 'Going for Zero' i njihova stalna nastojanja da educiraju o zdravlju srca i promjeni ponašanja, posjetite: [50. godišnjica OMRON Healthcare](https://healthcare.omron. com/healthcare-solutions/cardiovascular-health/300-million/our-journey/history-of-home-bpm).

O OMRON Healthcare, Inc.

OMRON Healthcare, Inc., vodeći je svjetski proizvođač i distributer osobnih proizvoda za zdravlje srca i pionir u tehnologijama koje podržavaju respiratornu njegu i liječenje boli. S pola stoljeća vodstva u kategoriji medicinskih uređaja, OMRON je predan osnaživanju pojedinaca da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem koristeći preciznu tehnologiju u udobnosti svojih domova. Njihov asortiman uključuje kompletan asortiman kućnih mjerača krvnog tlaka, nebulizatora i TENS uređaja. Misija tvrtke, 'Going for Zero', usredotočena je na težnju za uklanjanjem srčanih i moždanih udara. S više od 350 milijuna prodanih uređaja diljem svijeta, OMRON nudi aparate za mjerenje krvnog tlaka koje zdravstveni radnici diljem svijeta najviše preporučuju. OMRON Healthcare posvećen je poboljšanju života i doprinosu boljem društvu inovativnim proizvodima koji pomažu u prevenciji, liječenju i upravljanju medicinskim stanjima, opslužujući korisnike u više od 110 zemalja. Za više informacija posjetite [OmronHealthcare.com](https://www.omronhealthcare.com)

Izdvojeni članci

Proizvodi

Akcija mjeseca

Omron tlakomjeri za nadlakticu

Novo u ponudi

Nadolozeći Medikor dani zdravlja


Impressum Izjava o kolačićima Obavijest o obradi osobnih podataka